Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Levensenergie

Er zijn vele soorten energie. Geluid en licht hebben hogere en lagere frequenties die we niet kunnen waarnemen omdat ze buiten onze gevoeligheid liggen.

De mens is een schakel tussen hemel en aarde.

Informatie vanuit de kosmos daalt van boven in en kan via ons lichaam doorstromen naar de aarde.
Energie = informatie. Energie is positief als deze opbouwend is en tot harmonie leidt.
Energie is negatief als deze onbalans brengt en afbrekend is.

Ook de aarde heeft energie. Aardstraling bestaat uit een verzameling van verschillende frequenties.
Een overprikkeling is vermoeiend en geeft een gevoel van belasting. Niet alle mensen leggen een verband tussen slecht slapen, gezondheidsklachten en de plek waar ze wonen.

Aardstralen kunnen met een wichelroede worden aangetoond. De wichelroede is een waardevol instrument als je er mee om kunt gaan. 
Door het opsporen van stoorzones en het doen van aanpassingen kunnen negatieve invloeden worden beperkt.

Er zijn ook aardenergie├źn die een bijzondere werking hebben. Leylijnen zijn aardstralen die positief zijn. Er is een hoofdnetwerk met steeds fijnere vertakkingen. Het hoofdnetwerk is goed voelbaar. Er werden vroeger belangrijke gebouwen op geplaatst zoals kerken, kloosters kastelen en dorpskernen.

Belangrijk voor het ervaren van de onzichtbare wereld is dat je er bewust van bent dat alles een Geheel vormt en dat ook jij deel uitmaakt van dat Geheel. We zijn niet afgescheiden van de andere mensen en onze omgeving, zoals het ego ons laat geloven. We zijn verbonden met Alles Wat Is.