Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Energetische therapie

De behandelingen zijn gericht zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelfherstellende vermogen van de mens. De natuurlijke geneeskracht wordt gezien als een vitale levenskracht, die aanwezig is in ieder mens; een natuurlijke neiging naar gezondheid en een vermogen tot zelfhandhaving.

De handen worden op het lichaam van de cliënt geplaatst. Er volgt afstemming op het energieveld om verstoringen en blokkades te traceren en op te lossen. Er wordt steeds meer energie aan het energiesysteem van de cliënt toegevoegd en tegen de tijd dat alle niveaus van het energiesysteem zijn behandeld en de sessie wordt afgerond bevindt de cliënt zich over het algemeen in een diepe staat van ontspanning.

Hierbij fungeert de energetisch therapeut als kanaal voor energie en bewustzijn. De cliënt ontwikkelt inzicht in zijn eigen leven en levenspatronen en leert hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor wordt een proces van fysieke, psychische en spirituele ontwikkeling op gang gebracht, dat altijd is gericht op een verbetering van het welzijn van de cliënt.

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak.
Een sessie duurt 30 minuten.

Het aantal behandelingen is zeer verschillend. Eerst moet gekeken worden of een behandeling aanslaat. Dat wil zeggen of er veranderingen zijn. Samen met de cliënt wordt telkens een evaluatie gemaakt over de voortzetting van de behandelingen.